top of page
Пошук
  • Фото автораМарина Турівна

Навчання в Польщі англійською мовою

Оновлено: 23 лют.


вища освіта англійською в Польщі

Багато запитань стосовно навчання англійською мовою. Тому розкриваємо переваги англомовного навчання:


Основна і головна – це отримання диплома європейського зразка англійською мовою, що відкриває кордони для працевлаштування або отримання ІІ ступені вищої освіти.


Що необхідно для вступу на навчання англійською?


Обов’язковим є наявність сертифіката знання англійської мови:  TOEFL, IELTS, Cambridge English Language Assessment, рівень знання В2, дає змогу подавати документи, в будь-який університет, де є Ваша програма навчання за кордоном.

Деякі університети мають свій власний іспит або перевіряють рівень мови за допомогою співбесіди. Це відбувається в процесі вступу. Є ризик не скласти іспит і не вступити, тому про документ знання мови необхідно подбати заздалегідь. Термін дії сертифіката міжнародного іспиту 2 роки.


Чи всі спеціальності можна вивчати англійською мовою в Польщі?


Англомовні програми є не на всі напрямки і якщо Ви обираєте спеціальність спочатку потрібно поцікавитись, які університети її пропонують, тому що не всі спеціальності доступні для навчання в Польщі англійською мовою. ІТ освіту, економічні напрямки та управління краще отримувати англійською мовою, інженерні спеціальності вузької спеціалізації (наприклад біомедична інженерія, нанотехнології, архітектура) доступні для вивчення мовою країни, якщо і є пропозиція англомовного навчання, то дуже вузька і конкурентна.


Чи відрізняється вартість навчання в Польщі англійською мовою та польською?


Так. Вартість англомовного навчання в Польщі на 40% дорожче, ніж навчання польською мовою, навчання в Чехії та Словаччині мовою країни безкоштовно.


Основні переваги для навчання за кордоном англійською мовою:


  1. Працевлаштування у міжнародних компаніях, і особливо, де англійська мова є робочою мовою.

  2. Міжнародний диплом, який визнається в усьому світі, що робить студентів більш конкурентоспроможними на ринку праці.

  3. Досвід співпраці з представниками з різних країн, що дозволяє збагачувати знання з різних культур та поглядів.


Ми як освітня агенція пропонуємо підходити до вибору університету, мови навчання та країни ще в 10 класі для того, щоб мати час підтягнути рівень мови на наших курсах польської мови онлайн чи предмети, які важливі для Вашого вступу.

215 переглядів
bottom of page